Στον υπόγειο χώρο του οινοποιείου και σε επιφάνεια 230m2 βρίσκονται τα κελάρια ωρίμανσης και παλαίωσης των οίνων.

Η ωρίμανση των οίνων λευκών και ερυθρών γίνεται σε δρύινα γαλλικά βαρέλια Ermitage και η παλαίωση τους σε φιάλες διαρκεί από 1 ως και 2 έτη.

βαρέλια κρασιού
Σε απόλυτα ελεγχόμενες θερμοκρασίες (15-17οC) και υγρασίας (70%-80%), δημιουργούνται οι καταλληλότερες συνθήκες δημιουργηθεί το ιδιαίτερο terroir της Οινοποιίας Πουλτσίδη, προδίδοντας στους οίνους της μια μοναδική γευστική και αρωματική πολυπλοκότητα.

Η ωρίμαση του ερυθρού Κάρυος Γη ( Αγιωργίτικο-Λημνιώνα) διαρκεί 1 έτος στο βαρέλι και 1 έτος παλαίωση στην φιάλη.

Η ωρίμαση του ερυθρού Vintage (Cabernet Sauvignon, Ξινόμαυρο & Αγιωργίτικο) διαρκεί 2 έτη στο βαρέλι και 2 έτη στη φιάλη (Grand Reserve παλαίωση).

Η ωρίμαση του λευκού Chardonnay Oak, διαρκεί  6 μήνες στο βαρέλι.