Νέα / Ανακοινώσεις

Η συνεχής προσπάθεια, ο ζήλος και η αφοσίωση της Οινοποιίας Πουλτσίδη στον χώρο του κρασιού, αποδεικνύεται από τις πολύ σημαντικές διακρίσεις των κρασιών μας.

Τα βραβεία αυτά αποτελούν για μας ηθική ικανοποίηση και επιβράβευση της πίστης που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια στο ποιοτικό ελληνικό κρασί.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Οινοποιίας Πουλτσίδη στην Έκθεση των Μικρών Οινοποιών στην Αθήνα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας για την επίσκεψή τους στο περίπτερό μας και την στήριξή τους σε κάθε μας βήμα.

Ευχαριστούμε θερμά και όσους εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί τους.

Ο Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδας διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ετήσια έκθεση του στην Αθήνα στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2020 στο The Hub Events.

Η 2η έκθεση παραμένει πιστή στο ραντεβού της με 46 οικογενειακά οινοποιεία από την Ξάνθη μέχρι τη Κρήτη, κι από την Κεφαλονιά μέχρι την Πάτμο.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν νέα κρασιά, παλιές σοδιές και πειραματικές οινοποιήσεις από μικρά, ξεχωριστά οινοποιεία, που αναβιώνουν και εξελίσσουν σπάνιες και ξεχασμένες ελληνικές ποικιλίες.

Η ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΠΟΥΛΤΣΙΔΗ συμμετείχε στην έκθεση προϊόντων "ΕΞΠΟΤΡΟΦ" με μεγάλη επιτυχία. Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που δείξατε για τα προϊόντα μας.

Νέο μπουκάλι για το Μέλιρρος, με την ίδια φυσική γλυκιά γεύση, από λιαστά σταφύλια της ποικιλίας Μοσχάτο.

Οι Αμπελώνες Πουλτσίδη συμμετέχουν στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2020, που γίνεται από 24 - 26 Ιανουαρίου 2020 στο HELEXPO Μαρούσι.

04 Jul / 2019

Chardonay Oak

Η νέα μας ετικέτα Oak είναι έτοιμη και διαθέσιμη !